Qui som Kreative Offensive?


Som un estudi de disseny gràfic, comunicació, màrketing, motion graphics i producció audiovisual de Barcelona, jove, format, molt motivat i amb molta experiència.

Apassionats de l’esport i sobretot del futbol, la base de la feina de Kreative Offensive (KO!) és, sens dubte, la creativitat, la polivalència i el compromís. Ens impliquem en el teu projecte com si fos nostre, fornint-lo de TOT el que necessites amb els nostres serveis. T’acompanyem i et guiem en el camí cap a l’èxit.

Serveis 360

Sabem les necessitats que pot tenir una entitat esportiva i fem molts dels serveis que necessita, fent així més àgil i ràpida la comunicació entre tots i homogenitzant la imatge gràfica i optimitzant esforços i recursos.

Creatius

La creativitat per nosaltres és quelcom innegociable i és el fil conductor de tots els nostres projectes. Ens agrada innovar i que les nostres idees aportin gran valor als clients. Ser creatius ens fa ser diferents.

Disseny Gràfic


La imatge en un club esportiu creiem que és molt important. Donar una imatge de professionalitat sempre és un reclam molt important per a patrocinadors que vulguin relacionar la seva marca amb un projecte que cuidi la seva imatge.

A Kreative Offensive ens podem ocupar absolutament de tot el que tingui a veure amb el disseny gràfic. Des d’un restyling de la imatge corporativa del club, carnets de soci o una revista quinzenal per mantenir al dia a tots els simpatitzants. En àmbit digital, qualsevol publicació a xarxes anirà acompanyada d’un disseny que capti l’atenció i podem dissenyar una web que sigui l’enveja de tota la lliga.

Offline

Ho fem tot: cartells de partits, senyalètica a l'estadi, disseny editorial, merchandising...

Online

El disseny de xarxes socials estarà cuidat al detall i podem fer que la web marqui diferències.

Comunicació Online


Estem connectats a les xarxes socials des dels seus inicis i hem gestionat tot tipus de comptes. Els serveis d’estratègia digital i de community manager són un dels més demandats pels nostres clients tant pel dia a dia dels projectes com en la cobertura en directe. Trobem el to ideal per cada moment, creem contingut i ho acompanyem amb els nostres dissenys i animacions. A la comunicació online, ser polivalents és un gran avantatge!

Standard

Gestionem tot el calendari de publicacions i som creadors de contingut per tal que el dia a dia sigui  més amè.

En directe

Podem fer la cobertura dels partits o donar suport a la cobertura ja existent mitjançant contingut multimèdia: dissenys personalitzats o animacions.

Màrketing


T’atreveixes a escoltar les nostres propostes? És una de les disciplines on més gaudim. Crear campanyes publicitaries originals i trencadores ens fascina. Com que oferim serveis 360º, podem arribar a on molts no poden arribar. Podem fer campanyes de captació de socis, campanyes per a un partit en especial i microcampanyes per apropar l’equip als seguidors. Com és lògic, el màrketing digital també és una de les nostres especialitats. Ajuntar el màrketing i les xarxes socials, actualment, és inevitable i necessari nosltres li treiem tot el suc.

Campanyes publicitaries

Preparats per captar l'atenció de la gent amb campanyes que trenquen esquemes?

Màrketing digital

Fem que el teu missatge arribi al target que necessites gràcies a totes les opcions que ens donen les xarxes socials i que el teu projecte no pari de créixer!

Motion Graphics


Actualment a les xarxes socials, ja no n’hi ha prou en fer contingut estàtic, ara els usuaris volen animacions i gràcies al nostre servei de motion graphics podem omplir els teus canals de dinamisme. Els teus stories de Instagram deixaran de ser avorrits! Podem animar qualsevol cosa que tinguis en ment. Posa’ns a prova!

VideoStories

Causar sensació és fàcil amb una comunicació plena d'animacions. Deixa als teus seguidors captivats!

Postproducció

Dona-li un aire màgic als teus vídeos amb la postproducció audiovisual amb motion graphics. Incorpora elements animats i fes que els videos tinguin identitat pròpia!

Vídeo & Foto


Tenir un bon contingut de fotografia i video marca moltíssim la diferència i per això, nosaltres també oferim aquests serveis que considerem essencials. Fotografies de qualitat per poder aprofitar per qualsevol publicació i la possibilitat de grabar i editar qualsevol tipus de video. Accions com fer un media day a principis de temporada per recopilar moltíssim material de cada jugador o tenir una bona llibreria de contingut gràfic dels partits farà que el nivell del material pugi moltíssim.

Fotografia esportiva

Tenim una àmplia cartera de professionals que poden treure els millors moments de cada partit.

Vídeos professionals

Vídeos que no deixen indeferents a ningú: ens agrada emocionar.