Som un estudi de disseny gràfic, comunicació, màrketing, motion graphics i producció audiovisual de Barcelona, jove, format, molt motivat i amb molta experiència.

La base de la feina de Kreative Offensive (KO!) és, sens dubte, la creativitat, la polivalència i el compromís. Ens impliquem en el teu projecte com si fos nostre, fornint-lo de TOT el que necessites amb els nostres serveis. T’acompanyem i et guiem en el camí cap a l’èxit.

Hem acumulat una notable experiència en molt poc temps treballant en diferents marques comercials, en el món de l’espectacle cultural i musical, i també en l’àmbit de la informació local.

A l’ecosistema del món de la música ens hi trobem com peixos a l’aigua i hem treballat amb molts dels grups punters en l’àmbit català i també en molts dels festivals més importants de música catalana. Tot i així, no tot és música i també ens apassiona el món del branding i del packaging.

La nostra missió és que en tots els projectes hi hagi un abans i un després en passar per les nostres mans. Que destaquin per ser diferents, per la creativitat, per les pràctiques innovadores i per una execució professional i qualitativa. El nostre estudi creix amb els nostres clients. Si tu et fas gran, també ho fem nosaltres.

Ser un estudi creatiu que enamori desprenent creativitat i confiança absoluta a parts iguals. Lluitem per desplegar tot el nostre potencial i donar tot el valor als vostres projectes.

INTEGRITAT Som coherents entre el pensament, les creences i les accions.

EXIGÈNCIA Som exigents amb nosaltres mateixos i això fa que els projectes arribin a assolir alts nivells de qualitat.

PROXIMITAT Treballem generant vincles transparents i de confiança. KO! és una gran família.

IL·LUSIÓ Des de la nostra capacitat de generar il·lusió volem que tot l’equip de KO! arribi a la màxima expressió de la motivació. Només s’aconsegueixen els èxits amb tot l’equip motivat.

ESFORÇ Juntament amb la motivació, l’esforç és l’única manera de generar l’energia necessària per caminar cap a l’èxit.

COMPROMÍS Quan ens impliquem en un projecte, ho fem al 100% i anem més enllà. El vostre èxit és el nostre triomf.

RESPONSABILITAT Creiem que un món millor és possible i sempre estem preparats per aportar a tots els projectes una visió més social o sostenible.

Joel Giné

Tarragona, 1984. Dissenyador gràfic, creatiu publicitari i manager online. Inconformista per naturalesa. Fundador i cap visible de l'estudi, sempre té una idea rondant-li pel cap. Destaca per allargar les seves anècdotes fins a l'eternitat.

Laie Toldrà

El Pla de Santa Maria, 1990. Periodista, il·lustradora, community manager i rebel. La polivalència feta persona. Posa el seny a l'estudi i és la veu de la coherència. Amb dues cerveses, t'arregla el món.

Sanmi

Valls, 1989. Animador i editor audiovisual. Compromès fins a la medul·la, és capaç d'animar l'inanimable. Quan cau la nit, es converteix en DJ i anima al personal d'una altra manera.