Disseny Gràfic & Il·lustració


Necessites serveis de disseny gràfic? És un dels nostres plats estrella abarcant totes les especialitats possibles: branding (imatge corporativa), editorial (maquetació de revistes i portades de discs), packaging (disseny d’envasos comercials), disseny tèxtil (marxandatge), cartellisme (dissenys de pòsters d’esdeveniments) entres d’altres. Tenim un segell particular, però sobretot, posem bonic el teu projecte!

Packaging

Tenim una àmplia experiència en disseny de packaging, sobretot en el sector alimentari gràcies a marques com Borges o Arbequina.

Portades de discs

Som experts en crear imatge de treballs discogràfics. Ho hem fet per Buhos, Xeic, Portobello o Extracto de Lúpulo.

Branding

Ens encanta començar projectes des de 0 i inciar tota la seva imatge corporativa, però també fem restylings de marques que necessitin modernitzar-se.

Web

Tot projecte necessita tenir un espai web funcional i atractiu. Molts dels nostres clients ja han trasnformat la seva web amb nosaltres.

Comunicació Online


Et preocupa la comunicació del teu projecte? No saps per on començar? T’ajudem. Estem connectats a les xarxes socials des dels seus inicis i hem gestionat tot tipus de comptes. Els serveis d’estratègia digital i de community manager són un dels més demandats pels nostres clients tant pel dia a dia dels projectes com en la cobertura en directe d’esdeveniments puntuals. Trobem el to ideal per cada moment, creem contingut i ho acompanyem amb els nostres dissenys i animacions. A la comunicació online, ser polivalents és un gran avantatge!

Màrketing


T’atreveixes a escoltar les nostres propostes? És una de les disciplines on més gaudim. Crear campanyes publicitaries originals i trancadores ens fascina. Com que oferim serveis 360º, podem arribar a on molts no poden arribar. Som experts en llançaments de productes, ja siguin treballs discogràfics, entrades de festivals o productes comercials. Com és lògic, el màrketing digital també és una de les nostres especialitats. Ajuntar el màrketing i les xarxes socials, actualment, és inevitable i necessari.

Campanyes publicitaries

Preparats per captar l'atenció de la gent amb campanyes que trenquen esquemes?

Màrketing digital

Fem que el teu missatge arribi al target que necessites gràcies a totes les opcions que ens donen les xarxes socials i que el teu projecte no pari de créixer!

Motion Graphics


Actualment a les xarxes socials, ja no n’hi ha prou en fer contingut estàtic, ara els usuaris volen animacions i gràcies al nostre servei de motion graphics podem omplir els teus canals de dinamisme. Els teus stories de Instagram deixaran de ser avorrits! Podem animar qualsevol cosa que tinguis en ment. Posa’ns a prova!

VideoStories

Causar sensació és fàcil amb una comunicació plena d'animacions. Deixa als teus usuaris captivats!

VideoLyrics

Si tens un grup de música i vols un videolyric, en tenim de tot tipus i per tot tipus de butxaques.

Vídeo & Foto


Aftermovies d’esdeveniments, videoclips, reportatges, concerts en directe, spots de televisió. L’última de les disciplines que hem incorporat a l’estudi és la de la producció audiovisual.

Clips en directe

En el món del rock, no tenim cap grup que se'ns resisteixi. Hem estat en desenes de festivals i hem gravat a centenars de grups de primera línia en directe.

Aftermovies

Captem l'essència del teu esdeveniment fent un vídeo que immortalitzarà per sempre l'acte. Festivals com el Clownia, el Festiuet o el PintorRock ja saben com ens les gastem!